Galéria

Karneol apartmanház: CSERKESZŐLŐ SZÍVÉBEN A FÜRDŐ SZOMSZÉDSÁGÁBAN

  • Apartmanházunk a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ közvetlen közelében található.
  • 5  kényelmes, felszerelt apartman közül választhat, mely minden igényét kielégíti míg nálunk tölti pihenését.
  • Az apartmanház négy autó befogadására alkalmas zárt parkolóval és két  ingyenes, az üdülőhöz tartozó külső parkolóval várja vendégeit.
  • Az apartmanház közvetlen szomszédságában lévő étteremben igény szerint reggelit, félpanziót illetve teljes ellátást tudunk biztosítani.

RÓLUNK…

2018 őszén találtunk rá a panzióra, rögtön nagyon megtetszet nekünk. 2019 tavasszal került teljesen a birtokunkba és elkezdtük az álmainkat megvalósítani.

Mindig is nagyon közel állt hozzánk a víz és a vízzel kapcsolatos szabadidős tevékenységek. Ebben a helyben rögtön megéreztük a lehetőséget, hiszen a fürdőn túl, ami nagyon sok szolgáltatást nyújt,  Cserkeszölő közelében mindjárt két folyó is folyik.

A Tisza és Kőrös, mely mindkettő nagyon sok és szép látnivalót és kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

Levente nagyon régóta szenvedélyes horgász, és ezen a helyen minden adott, hogy sok időt töltsön ezzel a hobbival.

Számunkra az idegenforgalom egy új terület, hiszen egyikünk se ezzel foglalkozott, de mindketten olyan területen dolgozunk, ahol embereket segítünk a céljaik megvalósításában.

Levente ingatlan közvetítéssel, Judit pedig kineziológiával foglalkozik. Mindketten egy nagyon izgalmas kihívásként  tekintünk a panzióra. Sokat tanultunk már az elmúlt időszakban mint a szállásadásról, mind az idegenforgalomról.

Hiszünk abban, hogy egy nagyon kedves családias panziót tudunk kialakítani, ahol minden vendégünk jól érzi magát és szívesen visszatér hozzánk. 

Célunk a folyamatos fejlődés és a szolgáltatásaink bővítése.

Reméljük, Önök is olyan jól érzik majd magukat nálunk, mint amilyen  szeretettel várjuk Önöket.

Levente és Judit

Árajánlatot kérek!

Apartmanok

Cserkeszőlő

Látnivalók, programok Cserkeszőlőn és környékén

Motorcsónakoztatás

Saját motorcsónakunkkal elvisszük egy 1 órás, vagy akár egy egésznapos útra vendégeinket. A vízről nézhetik meg a Körös menti természeti területeket.1 óra - 15.000 Ft / alkalom (max. 5 fő)Egész nap - 30.000 Ft / alkalom, a Köröstoroknál és Csongrádnál (max. 5...

bővebben
A Gyógyfürdő Cserkeszőlőn

A Gyógyfürdő Cserkeszőlőn

Gyógyfürdő A teljesen felújított létesítményben eredményesen gyógyíthatók a krónikus mozgásszervi és reumatikus betegségek, valamint a nőgyógyászati bántalmak. A gyógyulni vágyók kényelmét szolgálja a helyben történő...

bővebben
Cserkeszőlő

Cserkeszőlő

A település a 2.300 méter mélységből feltörő, 82 Celsius-fokos gyógyvizének köszönheti hírnevét. A nagyhatású gyógyvíz több évtizedes tapasztalatok alapján bizonyította gyógyító hatását, az alkáli-kloridos, hidrogén-karbonátos vize hivatalos gyógyvíz minősítéssel...

bővebben