Galéria

Karneol apartmanház: CSERKESZŐLŐ SZÍVÉBEN A FÜRDŐ SZOMSZÉDSÁGÁBAN

  • Apartmanházunk a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ közvetlen közelében található.
  • 5  kényelmes, felszerelt apartman közül választhat, mely minden igényét kielégíti míg nálunk tölti pihenését.
  • Az apartmanház négy autó befogadására alkalmas zárt parkolóval és két  ingyenes, az üdülőhöz tartozó külső parkolóval várja vendégeit.
  • Az apartmanház közvetlen szomszédságában lévő étteremben igény szerint reggelit, félpanziót illetve teljes ellátást tudunk biztosítani.

RÓLUNK…

2018 őszén találtunk rá a panzióra, rögtön nagyon megtetszet nekünk. 2019 tavasszal került teljesen a birtokunkba és elkezdtük az álmainkat megvalósítani.

Mindig is nagyon közel állt hozzánk a víz és a vízzel kapcsolatos szabadidős tevékenységek. Ebben a helyben rögtön megéreztük a lehetőséget, hiszen a fürdőn túl, ami nagyon sok szolgáltatást nyújt,  Cserkeszölő közelében mindjárt két folyó is folyik.

A Tisza és Kőrös, mely mindkettő nagyon sok és szép látnivalót és kikapcsolódási lehetőséget biztosít.

Levente nagyon régóta szenvedélyes horgász, és ezen a helyen minden adott, hogy sok időt töltsön ezzel a hobbival.

Számunkra az idegenforgalom egy új terület, hiszen egyikünk se ezzel foglalkozott, de mindketten olyan területen dolgozunk, ahol embereket segítünk a céljaik megvalósításában.

Levente ingatlan közvetítéssel, Judit pedig kineziológiával foglalkozik. Mindketten egy nagyon izgalmas kihívásként  tekintünk a panzióra. Sokat tanultunk már az elmúlt időszakban mint a szállásadásról, mind az idegenforgalomról.

Hiszünk abban, hogy egy nagyon kedves családias panziót tudunk kialakítani, ahol minden vendégünk jól érzi magát és szívesen visszatér hozzánk. 

Célunk a folyamatos fejlődés és a szolgáltatásaink bővítése.

Reméljük, Önök is olyan jól érzik majd magukat nálunk, mint amilyen  szeretettel várjuk Önöket.

Levente és Judit

Árajánlatot kérek!

Apartmanok

Cserkeszőlő

Látnivalók, programok Cserkeszőlőn és környékén

A Gyógyfürdő Cserkeszőlőn

A Gyógyfürdő Cserkeszőlőn

Gyógyfürdő A teljesen felújított létesítményben eredményesen gyógyíthatók a krónikus mozgásszervi és reumatikus betegségek, valamint a nőgyógyászati bántalmak. A gyógyulni vágyók kényelmét szolgálja a helyben történő...

bővebben
Cserkeszőlő

Cserkeszőlő

A település a 2.300 méter mélységből feltörő, 82 Celsius-fokos gyógyvizének köszönheti hírnevét. A nagyhatású gyógyvíz több évtizedes tapasztalatok alapján bizonyította gyógyító hatását, az alkáli-kloridos, hidrogén-karbonátos vize hivatalos gyógyvíz minősítéssel...

bővebben
Miért éppen KARNEOL?

Miért éppen KARNEOL?

A karneol kristály Nagy energiával bíró stabilizáló kő, kitűnő a vitalitás és a motiváció újraépítése, valamint a kreativitás fokozására. A karneol fokozza kitartásunkat és állhatatosságunkat, segíti tetterőnket. Lelki kimerültség esetén új energiát ad, erősíti belső...

bővebben